14 Haziran 2009 Pazar

Uzun Mesafe Tıp Ulaşım Rehberi

Bir yatakta basmış olan veya tekerlekli sandalye ile sınırlı bir kendini kaybetti bulabilirsiniz büyük mesafeler olduğunu sevdim taşınmasını görevi ile karşı karşıya.

Ilk şey, sizin gibi "veli" ihtiyaçlarını çözmek için mesafedir. Bu hem rahatlık belirlemede tek bir sevdiğini ve ulaşım yöntemi gerekli karar vermenize yardımcı olacaktır ihtiyaçlarına yardımcı olacaktır.

Orada olup hava veya kara taşımacılığı en iyisi için kesin cevaplar vardır. Kara ulaşım kesinlikle ucuz ve hava kesinlikle daha hızlı. İyi bir soruyu kendinize sorun için ne kadar süreyle ulaşım hava her iki tarafından ve yer yapmak olacaktır. Sonra ihtiyaçlarını adresinden bir sevdim bak. , Zaman içinde bir ulaşım aracı olan verilen miktar tolere mümkün olacak mı? Ayrıca hava nedeni ile bir sevdiği için aşırı stres seyahat edecek? Her zaman hava ile tıbbi nakliye kullanan önce doktorunuza danışın.

Sonra ulaşım için moduna karar verdik. Bu sizin bir hava veya kara yoluyla size ne inç ulaşım için soru soran başlayabilirsiniz tıbbi ulaşım sonra göre sevilen bir

Bu alt kadar hasta gerek tarafından Going in nakli için üç klasik mothods bulunmaktadır. En düşük ihtiyaçlarını hasta bir ayakta hasta olarak gizli olur. Bu hasta taşıma aracı doğru gitmeye ve hava seyahat için çok iyi bir aday olduğunu edebiliyoruz. Bir sonraki seviye olan tekerlekli sandalye ile sınırlı olduğunu olurdu. Bu hastaların ulaşım süresi için dik oturmak edebiliyoruz. Genel bir kural olarak, en fazla hasta yaklaşık üç saat özellikle onların arkasında ve alt tarafında yara alanlarda her türlü bir tekerlekli sandalyede oturan tahammül yoktur. Ulaşım son modu sedye gereğidir. Ulaştırma sedye ile üç saatten fazla bir ulaşım için tercih edilen yöntemdir. Eğer bir hasta tekerlekli sandalye tahammül edemez veya tıbbi nakliye için tek yöntemdir yatakta sonra basmış olduğunu.

Sonra sağlık ulaşım yöntemi ve kararlı sizin bir sevdim kararlı bir ayakta hasta veya tekerlekli sandalye ve sedye olarak sonra hazır uzun mesafe tıbbi nakliye gemisi aramak için devam edilecektir. Ben bu yazıda bir kaç iyi bağlantılı ancak uzun mesafe tıbbi ulaşım için basit bir arama girebilir ve daha fazla.

Ama en azından bunu önceden planlamanız çok önemlidir Son. Kitap ulaştırma sonra adresini ve hedef adres kadar gerek seçim üzerinde yerde her şey var. Sağlık tesislerinin bir sürü gerektirir önce hasta almaya bildirim. Tüm ilaçlar nakliye için hazır olması ve emin olun eğer bir sevdiğin tıbbi nakliye şirketi bildirmek için seçtiğiniz emin olun oksijen gibi özel teçhizat gerektirir.

Eğer bu kadar görünürde zor senaryo beklenmedik bir stres alır bulabilirsiniz bir kılavuz çizgisi olarak da bu yazıyı takip.

http://www.articlesbase.com/medical-tourism-articles/long-distance-medical-transportation-guide-960512.html

Hiç yorum yok: