15 Haziran 2009 Pazartesi

Etkili Şampuan Kullanma Yolları

Bütün yıl boyunca, hiç bu yana gün bebek şampuanı vazgeçip kendimizi banyo başladı bizim saç shampooing oldum. Ama gerçekten etkili şampuanı kullanıyorsunuz? İşte bazı saç, yumuşak, temiz ve sağlıklı kalmasını sağlamak için en etkili yollardan biridir.


1. İlk olarak, saç ve cilt sizin kafa derisi, bağlı olduğunu unutmayın. Eğer çok fazla sabun ya da sabun dışında yıkanıp almaz olur Bu nedenle, bunu kuru olacaktır. Çünkü en cilt bu şekilde davranır yardımcı olacaktır cilt olarak kafa derisi of Thinking - bu yağ üretir, bu nemlendirici, vb ihtiyaçlarına

2. Asla çok fazla kullanın. Daha Beklediğimiz En şampuan çok daha fazla olacaktır. Bir para-güzel, özellikle de saç özellikle uzun veya kalın yaymak olacak bırak boyutlu. Sürece Salon kaliteli shampoos daha eczane çeşitli daha, bu yüzden eğer şampuan daha fazla bilgi için ödeme olduğunuzda, bu konuda kalıcı olmalıdır yoğunlaşmışlardır 3 kere. Dışarı çok fazla kurur şampuan kullanarak saç ve kafa derisi ve tuhaf ve ağır görünümlü saç bırakabilirsiniz.

3. Bir şampuan kullandığınızdan emin olun ki saçlar için doğru. Eğer, L'oreal pürüzsüz yoğun şampuan gibi kullanabilirsiniz şey düzgün şampuan istiyorum. Eğer bir şey Tresemme kusursuz bukleler gibi daha fazla gitmek kıvırcık saç var. Eğer, güzel saçlar için Eğer saç gibi bir doku elde sorun yaşıyorsanız ilgili bir sorun var kuru saç ve hasarlı saçlar için şampuan alın

4. Bu şampuan, emin olun sizin elinizde ter halinde saçlar için uygulamadan önce bir çalışma başlatmak için yaymak yapar emin olmak için. Bu çok fazla bir alan ve saç kalanında eşit çalışmak mümkün olmayan bu konsantre engel olacaktır.

5. Başını üst başlayacak musunuz veya saç çizgisi at. Eğer kulaklar başlıyor ve çalışma yolunun etrafında, o en yoğun doz bu noktalar en çok ihtiyaç temizlenmelidir için alır emin olabilirsiniz. Ise yalnızca diğer bölgelerden olan ikinci tur seçimlerde gerek biter Senin kökleri, en şampuan almalısınız. Bu arada (Serisi, bunun tersine bir. Çünkü kendi yağ üretir Sizin kafa derisi, bu sürece kendi kafa derisi, özellikle, bu biter ve kafa derisi üzerinde Klima çabalarınızdan en kuru konsantre olup daha az ihtiyacı var.)

6. Tamamen uzak şampuan durulama emin olun. Sizin kafa derisi kurutun ve çirkin tortu bırakmak onu bırakmak.

Süre göz saç yapmak ve daha sağlıklı hissetmek için rutin birkaç hızlı değişiklikler ile, geçen uzun ürün yapmak olabilir.

Hiç yorum yok: