15 Haziran 2009 Pazartesi

Uyuşturucu Suistimal Önleme Atlanta

Önce bile başlar Atlanta's artan uyuşturucu sorunu olan bağımlılığı olan çocukların kaydetmek istediğiniz alanda veliler için listenin en üst kısmında yer alır. Anababa Kolordu bir çaba geliştirilen ve Eylem olan genç uyuşturucu bir lider önleme hareketi çünkü Atlanta, Gürcistan, 1977 yılında kurulmuş oldu Ulusal Aile (NFIA) tarafından yönetilmektedir. Narconon ok uyuşturucu eğitimi sağlamak, bu hareketi desteklemek olmuştur öğrencilere 2000 yılından bu yana bir girişim uyuşturucu ve alkol tehlike hakkında onları eğitmek için dersler.

NFIA başta çocuklar ve gençler arasında uyuşturucu kullanımı önlemek için orijinal ana hareket yol ve yardımcı çıkaracak için çalıştı Ailem destek sağlamak. Kurucu olarak, NFIA Gürcistan yasa ile uyuşturucu kullanımı artırmak için uyuşturucu satışı - oyuncak ve gadgetları yasağı çalıştı - Bu çocuk yasadışı ilaç endüstrisi tarafından esrar, kokain gibi zararlı, bağımlılık yapan ilaç kullanımı teşvik etmek pazarlanmaktadır olduğunu, azot oksit, PCP, inhalanlar ve diğer ilaçlar. Uyuşturucu artan uyuşturucu kültüründe bir dönüm noktası, veliler ve net bir "kötü çocuk" genç uyuşturucu kullanımı sorumlu değildir görmek yardımcı, ama oldu diğer güçlerin ergen uyuşturucu salgını sürüş oldu.

Bu olay artık tam suçlu kabul reddederek, veliler geri mücadele başlatmak için, serbest ve onlar yaptı mücadele. Sonraki 13 yıl boyunca, bu sorun için ana grupları - ve değişim - sosyal normlar da tolere uyuşturucu kullanımı kurdu. Veli uyuşturucu önleme hareketi yakından Drunk Driving Karşı Anneler ile 21 içme yaşı artırmak ve sarhoş-sürüş çöker gelen genç ölümleri azaltmak çalıştı. Anne-babalar da tütün sanayi, bu sigara ve dumansız tütün sadece tehlikeli olmayan kendilerini, ancak birlikte alkol ve esrar ile kapı gibi gençler için yasadışı uyuşturucu kültürüne çabuk hizmet tanımak amacıyla aldı.

NFIA, Veli Kolordu, Mothers Against Drunk Driving, Narconon ok ve pek çok diğerleri gibi Grup umutsuz çocuklarımız için geleceği değiştirmek için çalışıyoruz. Bir canlı için dünya uyuşturucu ücretsiz bir yer haline getirmek için yapılacak en iyi yollarından biri. Ilaçların artan miktarlarda ile ABD olarak hala güçlü olacak bir ilaç ücretsiz Amerika için mücadele üzerinden ticareti olmak. Uyuşturucu özgür dünya için mücadeleyi tamamen farklı bir oyun, ancak tüm sorumluluğu ve Amerika yardımcı olması için dünya uyuşturucu mücadeleyi kazanmak olduğunu.

Sizin ya da bir seni seviyorum Eğer madde kullanımı ile mücadele olduğunu Atlanta Gürcistan, arama Narconon ok uyuşturucu rehabilitasyon için bugün arıyor. Narconon ok biri olan dünyanın en yatarak uyuşturucu rehabilitasyon ve eğitim programları bu üzerinde% 70 olan lisansüstü bir başarı oranı ile etkili büyük. Narconon ok, ücretsiz bağımlılığı danışmanlık, ücretsiz değerlendirmeler sunar ve Atlanta Gürcistan'da sakinlerine tavsiyeler.