15 Haziran 2009 Pazartesi

Ses Sağlığı

Ses şifa insanlığın bu sabah kendi kaynakları vardır. Belki de, ilk insan bebek ve anne kalp ve ses tarafından uyumaya lulled oldu. Ne insan konuşmak için, doğal olarak bile hayvan sesi birbiri için şifa bir formu olarak kullanmak görebilirsiniz. Ses gerçekten en temel ilkel özelliklerin kendini doğa içinde.

Şu anda ses şifa teknikleri dünya genelinde hasta tedavi olarak kullanılmaktadır. Bir popüler formu ne "Tibetçe şarkı vadeli olduğu kullanımı bulunan" kase.

Originally dini törenler, meditasyon destek, dua ve trans indüksiyon için Buddhists tarafından kullanılan şarkı şimdi ses şifa bir biçimi olarak istihdam edilmektedir kase. Bunu yapmanın bir yolu, bir kolaylaştırıcı şan yer için alt arka arka durumlarda ağrı () gibi, insan bedeninin çeşitli parçalar üzerinde, kase ve beraberindeki "forvet" ile çanak grev, bir ses yaratarak bu reverberates bir eter ve üzerinden de alıcının vücut boyunca titreşim gönderir. Bu çok derin düzeyde vücudun, aklın ve alıcının ruhu etkiler söyleniyor. Bile bu, bu kesin olduğunu, ses şifa bu formu çok relaxing şüpheliyim.

Ses iyileştirici bir diğer formunuzda Gong ve bir forvet ile yapılır. Bu size yeterince eski için "The Gong Show", i Bu konuda çok ayrıntı gitmek gerekmez hatırlamak!

Şu anda birkaç Yoga merkezleri kendi Yoga öğrencileri shavasana içinde yere koymak ve sakin ol ve ne zaman nişan çeşitli noktalarda vurdu ve yoğunluğunu çeşitli derece oluşturulur büyülü sesler dinlemek tarafından şifa bu yöntemi kullanır vardır. Yine, bu çok rahatlatıcı bir prosedürdür.

Teknolojisi sayesinde tekrar Elbette ses şifa Internet üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir çeşitli şekilleri. Birçoğu yolculuğa tüm beyin dalgaları ile dinleyici çekmek iddia; beta, alfa, theta ve delta.

Hiç yorum yok: