14 Haziran 2009 Pazar

Uyuşturucu Testi ve Faydaları

Madde kötüye kullanma konusu her zaman çok yönden bir sorun olmuştur. Eğer bir kişi ile çok problem yaşamadım Şimdiye kadar, içme, alkol genellikle sosyal bir hastalık olarak kabul değildi. Düzenli alkol tüketimi en sosyal çevrelerinde ve kabul oldu aslında haldedir. Bir kişinin fiziksel ve ruhsal sağlık için içme ve riskleri şimdilik kabul edilen ve tartışılmıştır.

Öte yandan, uyuşturucu kullanımı, tarih boyunca birçok kültürde de riskli davranış olarak kabul edilmiştir. Bazı uyuşturucu kullanımı olarak belirli kültürler için dini veya manevi tören bir parçası olarak kabul etti, uyuşturucu bağımlılığı ve sorun Çin ve Asya'daki diğer bölümlerinde ise afyon dens yanı sıra kokain ve Batı eroin bağımlılığı, Dating back çok yüzyıllar gidiyor bu kadar geri 18. ve 19. yüzyıl gibi.

Bugün, madde kötüye kullanım ve sorunlu uyuşturucu ve alkol kullanımı rapor olarak yasa uygulama ve yasa, ama işveren özellikle, okul, ve bu artış endişe veliler sadece daha fazla dikkat çekmektedir. Yeni standartlar, işyerlerinde zorunlu olan ve evleri ve okulları, bu sorunu çözmek ve düzenlemek için kullanılır.

Bu genellikle ekonomik nedenlerden dolayı bu beklemek için gerekli olan kişi gibi bir zaman olmadığı için mümkün olmayabilir işletmeler ve diğer standart uygulama kurumları Bu örnekler toplamak için ve sonra test için bir laboratuvar için bunları göndermek bir test tesisi sonuçları. Bu nedenle pek çok kişi kalıcı bir çözüm olarak ana uyuşturucu testi için dönüm bulunmaktadır.

Bir ev uyuşturucu testin avantajları, özellikle de bir uyuşturucu bir caydırıcı olarak kullanılır çok ücretsiz program veya çocuk korumak için daha sağlıklı bir yaşam sürdürmek için birini teşvik etmek için kabul edilmiştir. Böyle bir ortamda rastgele uyuşturucu testi uyuşturucu kullanımı şımartmak için program konusunda kararsızlık instilling ile ödüllendirme faydaları Reap olabilir.

Her ne kadar bir evde uyuşturucu testi sonuçlarını doğru olduğu laboratuvar testleri, kişinin sistemde ilaç ve diğer bilinen kontrollü maddelerin algılama seviyesini garanti eder kapsamı taşımamalı yapmak yeterli bu maddelerin doğrulanmadı durum sinyali önemli olduğunu. Bu nedenle kendisi yeterli herhangi bir önleme programı bir evde uyuşturucu testi dahil etmek.

Bir ev uyuşturucu testi kullanılarak bir diğer yararı kullanımı ve doğal kolaylığı ve steril uygulama sürecidir. Bu testleri testleri kasası sigara olarak kabul edilir-invazif testi için tükürük, idrar ve saç follikül örnekler kullanın. Tüm gerekli olan örnek sonuçlarını beklemek için nispeten az miktarda ve yaklaşık beş dakikadır. Çoğu idrar testleri kendinden yapışkanlı ve bu nedenle sağlık, ve steril eldiven ve bir örnek konteyner bir çifti içeren bir kişisel koruma kiti, test yönetmek elde edebilir.

Gibi söyleyerek, önleme bir ons tedavi bir sterlin değer ve bu tutum, bir ev uyuşturucu testi olan başarılı bir uyuşturucu önleme programı sağlamak için düzenli kullanımı, birlikte bir gider.
http://www.articlesbase.com/medical-tourism-articles/the-benefits-of-a-home-drug-test-958684.html

Hiç yorum yok: