15 Haziran 2009 Pazartesi

Kilo kaybı ve kendi kendine hipnoz

Bazı insanlar kendini hipnoz bağımsız kilo için kullanılabilir arasında bir algı olduğunu. Bu yanlış algılama, kendini hipnoz gibi bir araç olarak hızlı bazı bu ağırlığı üzerinden çıkan sizin kötü alışkanlıklardan ve değiştirerek ağırlık kaybetme size yardımcı olacaktır bilinçaltı düşünce, değişiklik yapmak için kullanılan bir dildir.

Ağırlığı fazla öfke gibi negatif duyguları neden olabilir, güven ve depresyon eksikliği. Kilo alımı bazı nedenleri üzerinde, aşırı alkol, uyuşturucu ve herhangi bir fiziksel aktivite mutlak eksikliği yiyorsun.

Ağırlığı fazla gibi farklı nedenlerden dolayı olabilir, psikolojik, fiziksel ve genetik. En zor tedavi genetik olduğunu. Obezite bu tür bir kişi acı vücut fazladan yağ kaldırmak için ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Gibi görüldü edilmiştir Fiziksel nedenle, bazı hastalık olabilir ki uzun süreli ateş bazı insanlar kilo dramatik sonra. Psikolojik nedenler nedenleri akla ilgili içerir.

Ne zaman hiç bir hipnoz oturumu için de geçerli, o her bir ile gitmek için bir prehypnosis test. Olan hipnoz geçiyor kişinin psikolojik sağlığı yaptığı bilinçaltı düşünce içinde gizli olabilir olumsuz duygular bulmak için değerlendirilir bu testte. Eğer bu duygular var, sonra ipnotizmacı ve iş kişiye yardımcı olmak için bu duyguları kurtulun.

Hatırlanması gereken önemli nokta, bir kişinin uyutmak için, dünyanın onu uyutmak için kimse istiyorum değil. Peki tüm bu korkuları, bu köle bir tür olacak tamamen temelsiz olduğunu. En iyi sonuçları elde etmek oluyor hem ipnotizmacı ve kişi birbirleri ile uyum içinde ipnotizma eser geçiyor. Kendi kendine hipnoz durumunda da, siz ipnotizma neden bir tür elde etmek için inanmak zorundasın. Yani, kelimenin tam anlamıyla, bir mümini olmak, ama yok söyledikten sonra gerçekten bu kadar gitmeden önce en azından shouldn't güvensizlik süreci.

Kendi hipnoz hem fiziksel hem de psikolojik sorunlara dikkat çekebilirsiniz. Kendi hipnoz bilinçaltı düşünce üzerinde çalışmaktadır. Biz günlük yaşamaktadır bilinçaltı düşünce ve saklanır üzerinden gitmek tüm deneyimlerini bu deneyimlerini alışkanlıklar ve gizli istek formu alır zaman. Bu bazen hemen hemen otomatik olarak tepki farkedebilirsiniz, gerçeği bizim bilinçaltı düşünce bu yapıyor ve bilemiyorum olduğunu. Kendi hipnoz bilinçaltı aklın güç harnessing size yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok: