22 Haziran 2009 Pazartesi

Doğal Tedaviler

Birçok Batı tıp uygulayıcıları güvensizlik ve şüphe ile doğal şifa ilaçlar bakımından, aynı kategorideki tüm alternatif uygulamalar koyarak devam ediyor. Bazı otlar ve diğer bitkiler insanlar için zehirlidir, bilimsel araştırma, birçok bitki şifa ve sağlık var-özellikleri zaman güvenli yönergelerine göre kullanılan koruma kanıtlamıştır.

Açıkçası, bakım ihtiyaçlarını zaman toplama ve insan tüketimi ve doğal şifa ilaçlar için otlar hazırlanıyor alınacak, ama bu bir neden için battaniye tüm otlar birlikte olarak tehlikeli. Araştırma bu antioksidanlar, polifenolleri ve phytonutrients, bitki içeren, insan sağlığı ve iyi için gerekli olduğunu göstermiştir olmanın yanı hastalığına karşı koruma sunan gibi. Birçok bitki bu anti-yayılmacı, karşıtı olan maddeler için gösterilmiş olduğunu bakteriyel, anti-enflamatuar ve bağışıklık sistemini desteklemek için mümkün. Bu faktörler tek başına onlara mükemmel doğal şifa ilaçları olun.

İşte kanıt genel nüfus önceki nesillere göre çok daha besleyici ve daha düşük düzeyde sahip çıkan ve bu bazı hastalıklarda artış ile bağlanmıştır. Araştırma, kanser, osteoporoz ve kalp hastalığı olan düşük kalsiyum düzeyleri bağlantı vardır; düşük düzeyde D vitamini kanser ve kalp sorunları bağlanmış; düşük çinko ve vitamin C ve bir çok sağlık sorunlarına karıştığı ise; selenyum eksikliği Macular dejenerasyon ile ilişkili. Özellikle kaygı verici olan artan kanıtlar besinler, uzun vadeli eksikliklerin kronik koşulları neden olabilir.

Tam beslenme için gıda yalnızca dayanarak bu gün "sanayileşmiş ülkeler artık sadece daha az besleyici değildir gıdalar tüketiyor cevabını değil, aslında sağlık koşullarına katkıda olabilir. Biz çok işlenmiş ve ön ambalajlı gıda dayanmaz; topraklar var olarak kimyasal gübre, pestisit ve herbicides yapılan sürekli kullanımı ve bozulmuş şimdi besin anlamaz vardır. Bizim diyet ki, tuz yağ ve şeker olarak yüksek gıda ve güvenen çok fazla insan çok az sebze ve bütün tahıl yemek. vitamini büyük hap sanayi eğilim bir algılanan dengesizliği düzeltmek için bir hap Pop büyüyor.

Biz diyet olarak besin olarak eksiklikleri düzeltmek için, sağlıklı ve dengeli beslenme rejimine değiştirerek sorumluluk alabilir. Genel sağlık ve listesini size geliştirilebilir düşünüyoruz alanlarda iyi bir görünüm alarak başlayın. Bu, sizin için en faydalı olacak olan doğal şifa ilaçları karar yardımcı olacaktır. Size, daha fazla motivasyon, daha net bir düşünce ve hafıza enerji arttı ve çok mutlu hissediyorum bulabilirsiniz.

Dengeli bir diyet yağsız protein, renklerin çeşitli bitkisel besinlerde çok içeren, az yağlı süt ve bütün taneler. Birçok gıdalar içten alınması da doğal şifa ilaçları ve veya yaralar ve rashes topically kullanılmıştır. Bu, ancak yeşil çay, sarımsak, Aloe Vera, colostrum ve manuka bal dahil pek çok diğerleri de bulunmaktadır. Burada birçok faydalar tedaviler bu gıdalar ile ilgili, bu yüzden araştırma kitap ve makaleler bilginizi artırmak için vardır.

Hatta Yeni Zelanda gelen manuka Bal, ise en çok bu Gıdaların yönlü biridir. Harika, tadı inanılmaz sağlık yararları vardır çünkü, antibakteriyel, antifungal karşıtı antiviral sahip enflamatuar, antiseptik ve antimikrobiyal özellikleri zaman veya geçmiş zaman doğrudan cilde uygulanır. Soğuk yaralar, kesik ve yaralar, akne, staph ve mantar enfeksiyonları gibi ailments çok çeşitli tedavi için kullanılabilir.

Birçok bitki ve gıdalar da güçlü doğal şifa ilaçlar ve tedaviler vardır; onlar ve ne zaman yönelik olarak güvenli olan hiçbir yan etkileri var. Bu doğal ilaçlar bazı araştırma yapın ve bitkisel besinlerde çok çeşitli ve daha sağlıklı bir yaşama sahip mümkün olacaktır içerecek şekilde diyet ayarlayın.