15 Haziran 2009 Pazartesi

Kötü Ev Su Arıtma Sistemleri

Bizim arzında toksinler ve şok miktarı ve ev su arıtma sistemleri mevcut olan geniş bir dizi ile, ne sağlık dışı bırakmak kötü olabilir kötü sistemleri engellemek için bakmasını bilmek gereklidir.

En kötü suçlular ters osmoz ve damıtma tüm ev su arıtma sistemleri gibi size belli güvenlik tüm su, güvenli sağlamaktadır zaman aslında bu değildir.

Çünkü biz kalsiyum ve magnezyum ve tıpkı izin kötü gibi sağlıklı olması için gereken temel mineraller dışarı şerit Bu ev su arıtma sistemleri kötü ve yetersiz filtre ve güncel teknoloji sayesinde pek çok tehlikeli bir sentetik kimyasal madde.

Böylece sadece sizin yapmanız yeterli olabilir maden eksik olan bir bulaşma riski de hala bazı Günümüzün en dayanıklı toksinler de vardır.

Diğer kötü olanları da en yaygın ve şu anda kullanıyor olabilirsiniz olan mutfak sürahi veya sürahi tipi var! En az ve en pahalı yöntem etkili Ancak, whilst bunlar hiçbir şey daha iyi, onlar. Bazı dışarı onlar filtre klor ve dışında çok zararlı toksinlerin küçük.

Yani sadece ABD EPA tarafından önerilen en etkili olanları ve üzerine olan karbon filtresi ev su arıtma sistemleri etkinleştirilir.

Bir alt mikron filtre ve etkin bir şekilde tüm zararlı toksinler ise hayati mineraller ayrılıyorum ve kaldırabilirsiniz iyon değişimi ile birlikte. Bu gerçekten orada kaynağı hiçbir zararlı olduğunu rahatlatacaktır gibi tüm ev su arıtma sistemi var.

Ayrıca, pahalı bu karbon blok filtre olarak kaliteli bir göstergesi ilgili ters osmoz türleri fiyat yarım bir üçüncü yaklaşık maliyet eğilimindedir.

Şimdi, kötü ev su arıtma sistemleri engellemek için, bu bilgileri, size çok yerine en iyi sağlık koruyabilirsiniz.

Web sitesi bugün ziyaret edin isterseniz su filtrasyon sistemlerinin Şahsen, tavsiye ve kullanım türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için.

Hiç yorum yok: