14 Haziran 2009 Pazar

Menapoz Gerçekleri - Hangi Koşullar Etkileyebilir

En çok kadın deneyimi menopoz zaman, ama 50 bir olgun yaş ulaşmak bazı durumlarda 35 yaş genç olan kadınlarda bazı işaret ve belirtilerin deneyim olabilirler bu durumu gösterildi. Bir yana bir kadın gelen fiziksel farklılıklar gelen diğer için, öncesi ve başlangıç-menopausal belirtiler yanı sıra gerçek menopausal aşamada katkıda diğer faktörler vardır.

Ön Menopausal

35 40 yaşındayken Kadınlar gerçek menopoz girmeden önce işaret ve öncesi belirtiler-menopausal karşılaşabilirsiniz. Burada olarak kesin bir ipucu hiç neden bazı kadınlar bu durumu incelemek ve başkalarına da var. Bir olasılık da bir dış etken bu erken yaşta menopausal belirtileri göstermek için neden bir kadın üreme işlevi ve bozulması etkilemiş olabilir.

Bu durum bir sinyal bir kadının adet döngüsünün bir dalgalanma olduğunu. Sadece basit bir ilk fakat tespit olduğu komplikasyonlar sebep olabilir ya da kurumlar için çok daha riskli gizlemek ciddi kanama sorunları artırmak olabilir.

Önceden bir başka gösterge-menopausal belirli bir birey olarak fiziksel ve duygusal değişiklikler olduğunu. Saç dökülmesi ve cilt kuruluk iki temel işaretler var olan ön işaretleri Başlangıç menopausal döngüsü gerçek menopausal aşamasında ulaşmadan önce.

Hormonal dengesizliği insan vücudunda östrojen üretiminde azalma nedeniyle olumsuz duygular görünmesi - üzüntü anksiyete, sinirlilik, aşırı öfke gibi ve depresyon nedeni olabilir. Diğer belirtiler üzerinde sıcak yanıp söner, gece terleme, uyku sorunları, cinsel dürtü azalmıştır ve benzeri yer alıyor.

Bu Görünüm Etkileyen Faktörler

Tıp uzmanları bugün her zaman göz on için mümkün koşullar dışında neden menopoz farklı zaman çizelgesi da gerçekleşen. Çalışmalar kadınların bu durum bir zaman 50 ve üzerinde yaş ulaşmak, ama göstermek orada nadir durumlarda kız 35 yaşında bu doğal döngüsünün bir başlangıç deneyimi vardı. Asyalı kadınlar bu diğer ülkelerde daha fazla deneyim bilinmektedir.

Bu durum kuramı bu çevresel faktörler neden kadınlar bu durumu hakkında erken yaşta gitmek olabilir yol açtı. Kirlilik, diyet, stres gibi yaşam ortamı kendi görünüm etkisi olabilir. Ayrıca gözlemler bu kadın uzman tedavi yöntemleri undergone sahip olduğunu indüklenen menopausal - gibi kemoterapi, cerrahi veya ciddi sağlık sorunları için diğer radyoaktif tedavi daha yüksek bir şansı var.
Menopause Products Reviews
Menopause Signs and Symptoms