15 Haziran 2009 Pazartesi

Panik atak belirtileri

Herkes panik bir duygu bilir. Herkes bir anda aşırı kaybı veya şaşırtıcı tehdit deneyimi ne panik bilinmektedir ... nabız, terleme, kontrol edilemez, aşırı korku artış. Bu panik tüm belirtiler vardır.

Ama panik atak ne olacak? Peki, bu dünyada birçok insan için çok yaygın bir sorun olduğunu ve ne yazık ki genelde "olan" toplumun geri kalanı tarafından kapalı parlak. Bu leke olan panik atakları sahip kişilere bağlı bu "düşünceli" veya "aşırı sinirli" zayıf olmasıdır. Hiçbir şey olabilir gerçeği bu kadar uzak olabilir. Bu bir panik atak üzerine getirmek için gerçek bir korku alır ve bu nedenle düzenlenmesi dertli yardımcı olabilir ve onları daha iyi kontrol uyarı işaretleri anlamak önemlidir.

Bir panik atak basarsa, bu, genellikle dünya gibi, hatta beden, düşünen bir kişi aniden üzerine bir köşeye. Bu, insan vücudunun aşırı tehlikeye cevapladığında yoldur. Sorun burada olarak kişi, ama onlar genellikle bilinçli düzeyde bu tanımak don't hissediyor saldırı acı olarak ciddi değilse, algılanması tehlikesi vardır. Önce, solunum artar, sonra adernaline yayılır. Kişi mücadele veya uçuş "haline" modunda, ve vücuda giden tehlikeli bir durum almak kadar dişli.

Panik atak bir sonraki belirtiler kolayca fark vardır. Öncelikle, bir kişi terlemek başlar. Çünkü vücudun daha yüksek kalp hızı ve daha hızlı, shallower nefes nedeniyle kadar ısıtma olmasıdır. Gibi değil nefes yeterli bir kişi hissettiğini Bu, daha fazla korku neden olur ve çok yeterli hava alma konusunda korkuyor elde başlar. Sonra, belirtiler çok daha kötü almak için, ve kurban gitmek, bir kalp krizi gibi hissediyorum başlayabilirsiniz! Ancak, bu ilk belirtiler fark ve adımları attık saldırının bir başlangıç yavaş, bu saldırı gibi başlamış olmaktadır durdurmak mümkün.

Bu kişilerin organ percevied acil tehlike bir tepki olarak "mod" mücadele veya uçuş tetiklemeye başlıyor. Mağaranın adam günlerde, bizim vücut için "" açmak için tehlike, bu mücadelede daha iyi yol olduğunu civarında olduğunu gerekli olduğunu, daha iyi veya daha hızlı çalışıyor. Ancak, stres fiziksel karşılık, bu tür kurumlar bizim için uzun vadede zararlıdır. Bizim kardiyovasküler sistemi sınırlamak için itilir. Bizim düşünce çok doğru düşünmek odaklanmıştır. Biz şaşkın, ve eğer bu modda uzun süre kalmak bile soluk tükenmiş olabilir. Bu ter bizim vücut dışında su ve gerekli kimyasal alır ve suyunu olabilir. Uyuşmuş parmakları, ayak parmaklarında, eller ve ayaklar yaratabilecek adrenalin maruz kalma Devam. Eğer bu kötü olur, bu yatmak için, gerekli ve relax deneyin.

Bir panik atak terleme ve nefes darlığı birinci işaretleri ile, bu mücadele veya uçuş mekanizması, ve panik atak geliştirmek çıkacak kısa circuiting "düzeyini" için negated olabilir tanımlanmaktadır Bu iyi bir haber. Bu bir kişinin sağlıklı bir vücut bakımı, yardımcı olacak ve en az bir aşırı panik atak ve psikolojik zarar tutun. Gibi bir nefes darlığı ve terleme belirtileri tespit edebilir numara olarak yakında oturmuyorsun gerekir ve eğer olabilir kazık derin, yavaş nefes take. Rahatlatıcı bir düşünce odaklanın.

Hepsi, ama bazı pratik olacaktır zaman, bir panik atak kısa kesmek için bu sakin, derin nefes tekniği kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: